AKCE - Ke každé objednávce nad 1200 Kč dostanete smažený česnek 50g zdarma!

Bio Černá cibule 40g

99 Kč / balení 248 Kč / 100 g
Skladem

Novinka v České republice! Ochutnejte cibuli tak, jak ji ještě neznáte.

Zažijte cibuli jako nikdy předtím – černou, měkkou, bez typického ostrosti a s nasládlou umami chutí. Černá cibule je 100% přírodní, chuťově jedinečná a bohatá na zdraví prospěšné látky. A proč je celá černá? Při procesu zrání za vysoké teploty a vlhkosti došlo k přeměně látek, chutí, vůně a barvy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Černá cibule je gurmánská delikatesa

Že jste o ni ještě neslyšeli? Není divu, jedná se o velmi netradiční surovinu, která prošla stejně náročným procesem zrání jako černý česnek. 

Proč vám udělá radost:

  • Chcete si zpestřit každodenní pokrmy jako jsou saláty, těstoviny, bowly nebo masová jídla
  • Máte rádi tapas k vínu a bufetové pohoštění – chlebíčky, jednohubky, dipy a pesta
  • Cibule se dá jíst i na svačinku jen tak, opravdu chutná velmi jemně. Přidat si ji můžete k vašemu oblíbenému snacku.
  • Vaše kreativita se projevuje zejména při vaření a rádi zkoušíte nové suroviny
  • Milujete cibuli, a proto si musíte vyzkoušet i tu černou

NEMÁTE rádi klasickou cibuli? Ale chcete využít její zdravotní účinky?

  • Právě pro vás, je černá cibule ideální náhradou
  • jinou chuť než čerstvá cibule
  • Nepálí z ní při krájení a vaření oči 

Trvanlivost výrobku je až 9 měsíců, vždy uvedeno na obale.
Nebylo použito žádných konzervantů do suroviny ani do obalu.

Produkt je vhodný i pro vegany. Pasterizovaný.

Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě. Po otevření skladovat v lednici.

Vyrobeno ve Španělsku v rámci ekologického zemědělství. Disponuje známkou CZ-BIO-003.

Doplňkové parametry

Kategorie: Černá cibule
? Trvanlivost: až 9 měsíců
? Způsob produkce: BIO v rámci EU
? Typ balení: skleněná dóza
? Země původu: Španělsko
? Náročné na skladování: Skladujte v suchu a v chladu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: