>>AKCE<< Při nákupu nad 1000 Kč dárek zdarma

Pečené hovězí na kořenové zelenině, černém česneku a víně

Nejedna Michelinská restaurace používá černý česnek do svých pokrmů. A moc dobře vědí proč. Jeho znamenitá chuť dodá jídlu podtón, kterého si nelze nevšimnout. Kdo nezná, tak se může jenom škrábat na hlavě, čím že je to jídlo ochucené? Naštěstí už není tato surovina pouze výsadou restaurací. Vařit s ní může kdokoliv. Dobrou chuť.

 

V tomto inspirativním receptu jsme připravili pečené hovězí na kořenové zelenině, černém česneku a červeném víně. Vůni z tohoto jídla budete mít doma ještě hodně dlouho. Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ :)

 

Pro přípravu budete potřebovat:
- hovězí maso dle vaší volby
- celer
- mrkev
- pórek
- červenou cibulku
- černý česnek (5 nakrájených stroužků)
- červené víno
- máslo, sůl a pepř
- kopr na ozdobu

 IMG-20181110-WA0012

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení